cocina facil facil online (un delicioso Locro)
Recipe for cooking a delicious Locro
Receta para cocina un delicioso Locro
ingredients
1 / 2 kg peeled white corn
800 g of meat billet
Pig's feet
Pork and beef tail
200 g of beans
200 g of potato
200 grams of pumpkin
1 can chickpeas
1 good quality chorizo
50 g low-fat salty bacon
2 leeks
1 tablespoon sweet paprika
1 tablespoon cumin
Salt and pepper
preparation:
Soak the corn overnight, and boil in plenty escurrilo cold water for 1 hour until soft.
Add different meats cut into pieces and boil 10 minutes.
Before adding the chorizo, boil for degreasing.
Finally, add the vegetables cut into large chunks and cook for 1more hour on low heat until everything is well cooked and thick.
1 / 2 kg peeled white corn
800 g of meat billet
Pig's feet
Pork and beef tail
200 g of beans
200 g of potato
200 grams of pumpkin
1 can chickpeas
1 good quality chorizo
50 g low-fat salty bacon
2 leeks
1 tablespoon sweet paprika
1 tablespoon cumin
Salt and pepper
preparation:
Soak the corn overnight, and boil in plenty escurrilo cold water for 1 hour until soft.
Add different meats cut into pieces and boil 10 minutes.
Before adding the chorizo, boil for degreasing.
Finally, add the vegetables cut into large chunks and cook for 1more hour on low heat until everything is well cooked and thick.
Ingredientes
1/2 kg de maíz pelado blanco
800 gr de carne trozada
Patitas de cerdo
Rabo de cerdo y vacuno
200 gr de porotos
200 gr de batata
200 gr de zapallo
1 lata de garbanzos
1 chorizo de buena calidad
50 gr de panceta salada con poca grasa
2 puerros
1 cucharada de pimentón dulce
1 cucharada de comino
Sal y pimienta
Preparación:
Remojá el maíz durante una noche; escurrilo y hervirlo en abundante agua fría durante 1 hora hasta que esté blandito.
Agregá las diferentes carnes cortadas en trozos y dejar hervir unos 10 minutos.
Antes de incorporar el chorizo, hervirlo para desgrasarlo.
Por último, agregá las verduras cortadas en trozos grandes y cocinar por 1 hora más, a fuego bajo, hasta que esté todo cocido y bien espeso.
sub,x; servando.j.c.
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Receta para cocina un delicioso Locro
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